Tervetuloa seuraamaan Tilidean uutta blogia! Tässä blogissa puhutaan rahasta.

Rahaan liittyy paljon mielenkiintoisia asioita ja monet niistä kuuluvat ydinosaamiseemme. Tulevien kirjoitustemme aihepiireihin lukeutuvat – rahaan liittyen mm. taloushallinto, kirjanpito, palkkahallinto ja palkanlaskenta, verotus ja verosuunnittelu sekä yrittäminen.

Tarkoituksemme ei ole tehdä sinuun vaikutusta hienolla jargonilla tai pitkästyttää sinua hengiltä, vaan jakaa sinulle hyödyllistä tietoa ja käytännönläheisiä vinkkejä, joiden avulla saat taloutesi hallintaan ja liiketoimintaasi lisää potkua. Haluamme auttaa sinua ottamaan termit haltuun ja keskustelemaan yrityksesi taloudesta ja muista sinua liikuttavista asioista kirjanpitäjäsi kanssa.

Kirjanpitäjäsi voi tehdä yksin vain osan työstä. Sinä olet oman yrityksesi erityisasiantuntija ja siksi yhteistyö kirjanpitäjäsi kanssa on teille molemmille korvaamattoman tärkeää. Pallo on siis sinulla!

Otamme mielellämme vastaan parannusehdotuksia ja ideoita tulevien kirjoituksien aiheista. Viestiä ja toivomuksia voi lähettää suoraan allekirjoittaneelle osoitteeseen tanja.lehtinen(at)tilidea.fi. Vastaan mielelläni myös tarjouspyyntöihin! 😉

Toivottavasti viihdyt kanssamme!

Tilidea_blogi_tervetuloa

Tagged on:                             

Tanja Lehtinen

Tanja Lehtinen on liiketoiminnan moniottelija, kirjanpitäjä, yrittäjä ja ekonomi, jolla on myös tuoreet luovan talouden sivuaineopinnot Aalto yliopistossa. Vapaa-ajallaan hän rakentaa taloa ja puutarhaa, ulkoilee labradorinnoutajan kanssa ja laulaa korkealta ja kovaa.